måndag 13 januari 2014

Nu är glada julen slut....

Äntligen så har febern gett sig.. 5 dgr och 2h... ;-) nu är jag på banan igen! Tack vare vila, en grym man som tog över företaget nästan helt i ngr dagar, en snäll farmor som tog ett av barnen en natt, världens snällaste bebis. Och att jag, med ändå en rätt kass aptit i febrigt tillstånd, ätit lite mindre och försöker avhålla mig fr godsaker. Nu är väl ÄNDÅ julen över?? Ush.. vad man äter heeeelt onödiga saker.. vi bara trycker in.. lastar i oss.. mätt? Oja men en liiten bit i chokladasken kan man nog få i sig. Skit i att det är romrussin eller den där äckelpäckellikörbiten.... d-e-n ska in i matluckan!!!! För det är fanimej bara jul en gång per år!!! Och julen varar heeela december och halva januari hemma hos oss. Från första advent till 20dag knut.... då finns de gott om dem! Dom små jäklarna.. som små elaka chokladbitarna.  ;-)

Men nu är det slut på't!!!
Imorgon är det jag som närmast gör ett krumhopp upp på löpbandet. Ska bli ett sant nöje! :-) men får vara lite försiktig så jag inte blir sjuk igen, för nej tack..

Ha en go dag alla därute! Själv ska jag o barnen in till grannen på fika... (läs kaffe för min del) Hon är också mammaledig med deras lilleman.

Och imorgon väntar en spännande dag för oss alla. Inte minst för Elsa! Hon och K flyger upp till Sthlm och ska på utredning/konsultation, träffa m läkarteamet inför kommande CI-operation.. nervöst!!!! ♡

Kramar

1 kommentar: