onsdag 10 juli 2013

Siri

Älskade lilla bebis! så fantastiskt vacker och helt perfekt!
en liten fot, så len, och man blir så förundrad över hur alla små ben kan finnas i dessa små tår.
 
 
 Underbart stolta storebror!!!
 
Mina föräldrar i första mötet med lilla Siri <3
 
 
 
 
 
Underbara sommar! Mina skruttar älskar att bada och har man fått en bebis i familjen får man istället för att åka till stranden de första dagarna se till att bada i trädgården.
 
Hej alla som månne läsa..
hoppas ni har en go start på er eventuella semester! vi har heeela långa sommaren framför oss med ledighet. Kan det bli bättre? det gäller att planera in bebis i "rätt tid" haha!! ;-)
Dessutom ska min darling opereras i början på aug. hans stackars ben börjar bli gammalt och sletet ;-)
så går det när man är gammal innebandyspelare tyvärr.. då ryker ett korsband eller två..
 
Vad har ni tänkt göra i sommar då? här blir det en vecka på västkusten i härliga Danmark framöver och sen blir det utflykter så som Liseberg, djurparken, hälsa på vänner, mormor och morfars stuga osv.. men mest ska vi faktiskt vara hemma och njuta av lugnet och vår nya familjemedlem. :-)
 
Hur har allt gått då? kanske någon undrar? Jo det har gått väldigt bra! förlossningen var ju snabb om man jämför med de andra kidsen. Hann inte få någon bedövning mer än lustgas.. som inte alls var lika effektiv denna gången eftersom smärtan troligtvis var intensivare och med typ inga pauser eftersom det gick så mkt fortare. Men ut kom en välskapt prinsessa som bara är så fin!!!
Hon sover gott om dagarna och nätterna. har sina vakenperioder mest under fm och em. äter och frodas. Jag har kommit i gång med amningen vilket också känns toppen!! Ja... sammanfattningsvis går det bra! :-)
 
Kram

1 kommentar:

  1. Åh, så härligt att höra! Och fina bilder på allesammans.
    Låter som underbar sommarledighet! Imorgon åker vi hem efter 3dygn i Polen, åkte färjan från Karlskrona till Gdynia. Kan verkligen rekommenderas! God mat, dryck, varmt och hyfsat billig shopping!

    Kram på er!

    SvaraRadera