onsdag 6 november 2013

Älskade barn!

Vår lilla prick över i:et.. vårt lilla grädde på moset. Vår älskade lilla Siri! Igår var vi på invägning igen och nu stannade vågen på 7075g. Och på längden 63cm. 4 månader i lördags! Ibland undrar jag hur mycket känslor man kan ha?!! ♥ Det svämmar över! Lilla bebis!! ♡ Det är så härligt att se våra stora älsklingar hur de ser på Siri hur de verkligen genuint älskar henne.. man smälter bort! :-) ♡syskonkärlek♡

Lille Elsa har börjat åka taxi till fsk i gbg nu. Hon är där 3 dgr/veckan. Oj sådan ångest jag har haft för detta! Sen hon var liten. Det är ju ändå en bit att åka. Men det har gått jättebra (såklart! Elsa den tuffa lilla tjejen! Vad annars?  :-) ) men visst känns det lite i hjärtat när hon åker iväg tidigt på morgonen.. trösten är att hon har barn i bilen att teckna med. Och hon växer som människa. Sen åker hon ju med Kai hem dessa dagar. 

Igår hade jag 10 mammor hemma hos oss med sina bebisar! (Jo men det gick bra) Vi är en stor mammagrupp och många små sötnosar är det! En riktigt trevlig grupp faktiskt.. finns nån för alla ;-)
Det blev fika och en stunds pratande om än det ena ich och det andra.. allt från amning till nappmodeller.. ja ni vet.. sånt man inte orkar älta med mannen... ;-) och givetvis hittade jag både kvarglömda gosedjur,  tappade amningsrondeller och en heel påse bajsblöjor på toan.. som det ska vara efter en mammagruppsdate. ;-) :-P

På tal om ngt helt annat så har vi bestämt oss för soffbord nu. Har jagat ett bra tag.. sååå svårt.  Men nu har jag tänkt och tänkt.. tror det lönar dig att ge det lite tid så man liksom verkligen vet vad man vill ha. Blir ingen jättebillig historia.. men tror det är värt det. Återkommer om detta ;-)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar